دیه سوختگی صورت و آسیب به چشم چه میزان است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۳۰ #88960362

با سلام و خسته نباشید . ممنون از پاسخگویی شما.
میخواستم بدونم‌ با توجه به این که صورت من توسط ارایشگر سوختگی پیدا کرد و الان هنوز اثارش هست چقدر دیه شاملش میشه؟
و اینکه چشمم اسیب دید در حد درد و سوزش و عفونت چقدر دیه میشه. ممنون از شما

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میزان دیه شما با توجه به نظریه پزشکی قانونی توسط دادگاه اعلام خواهد شد.

درصد و میزان ان را وزشکی قانونی مشخص میکند و قاضی حکم صادر میکند

دیه با توجه به عمق سوختگی و تعداد آن قابل تشخیص است ، اگر این سوختگی در اثر قصور ارایشگر باشد مشمول دیه خواهد بود که با توجه به نظریه پزشکی قانونی قابل تعیین است.

با توجه به نظریه پزشکی قانونی دیه در نظر گرفته می شود بدوا ۹درصددیه کامل در صورت در دادنامه ها مشهود گردیده است.