آیا میتوان این قطعه زمین را با اخذ رضایت رسمی از تمامی وراث انتقال داد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۶۱ #88932048

پدر خانواده زمانی که در قید حیات بودن کل زمینایی که داشتن بین فرزندان تقسیم کرده و از آنجا که این زمینا در روستا بوده و سند رسمی هنوز رسمیت نداشته، چند تا از این زمینا در اداره ثبت همچنان بنام ایشونه، الان سهم یکی از دخترا بنام پدره البته بقیه وراث مخالفتی با این موضوع ندارند.
فقط الان امکان داره این قطعه زمین بدون انحصار وراثت سایر اموال با اخذ رضایت رسمی از تمامی وراث امکان ثبت سند واسه این خانم وجود داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان انتفال با رضایت سایر وراث وجود دارد
اما برای ثبت رسمی اسناد اخذ گواهی انحصار وارثت لازم است.

انتقال بااخدرضایت ازتمامی وراث امکان پذیر است

بایستی انحصار وراثت اخذ نمایید سپس در دفتر اسناد رسمی ورثه زمین را انتقال بدهند

بدون انحصاروراثت امکان پذیر نیست

اگر انحصار وراثت اخذ کرده اید ورثه با رضایت در محضر اسناد رسمی انتقال یاد شده را انجام دهند . اگر تمام یا برخی از ورثه مخالفتی با این عمل دارند امکان طرح دادخواست الزام به تنظیم سند علیه وراث ممتنع وجود دارد.

به نظر انحصار وراثت لازم باشد. یا باید دادخواست تنظیم سند رسمی به طرفیت قائم مقام متوفی که وراث است تقدیم نمایید که دادگاه باید بداند چه کسانی وراث مرحوم می باشند تا قائم مقامی ایشان محرز باشد یا اینکه خود وراث بدون دادگاه، آن مال را دوباره بدون ورود به انتقال عادی سابق به آن شخص انتقال دهند که در اینجا نیز باید تعداد وراث رسما معلوم باشد تا انتقال آنها نافذ گردد یا همان مبایعه نامه عادی را تردید نکرده و قبول نمایند تا بر طبق آن سند رسمی زده شود. در هر صورت باید انحصار وراثت اخذ گردد.

سلام لازم است که حتما گواهی واریز مالیات بر ارث اخذ شود و انحصار وراثت هم انجام شود .
به نظر بنده به طور ناشناس بررسی کنید که ایا به این زمین مالیات تعلق میگیرد با خیر . اگر مالیات تعلق نگرفت یا ناچیز بود از طریق انحصار وراثت انتقال دهید در غیر این صورت باید دادخواست اثبات مالکیت از طرف خواهر ثبت شود و بعد از صدور حکم سند به نام ایشان صادر شود . در نظر داشته باشید در این فرض دو درصد مالیات نقل و انتقال تعلق میگیرد .