چگونه به علت پرداخت نکردن دستمزد، از کارفرما شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۰ #88911159

سلام و خسته نباشید
من برای کسی به مدت ده ماه کار میکردم و قرار بود هر ماه دو میلیون دریافت کنم اما اوستام بعد از سه ماه که حقوقی به من نداد یک برگ چک سفید امضاء به من داد و گفت که هر موقع پول داشتم حقوق رو میدم قراردادی هم بین ما امضاء نشد و الان حقوق من رو نمیده.
میتونم با استناد به چک سفید امضاء ازش شکایت کنم؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی اداره کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق و مزایای شما با مراجعه به اداره کار مربوطه قابل مطالبه است

سلام
از طریق اداره کار محل خدمت شکایت خود را ثبت نمایید

میتوانید چک را تکمیل کنید و اقدام نمایید

برای مطالبه دستمزد ازطریق اداره کار اقدام کنید

دادن چک سفید امضا به شمایعنی شمارا وکیل در پرکردن چک دانسته اند به میزان طلب خود چک را تکمیل و اقدام کنید برای گرفتن پول خود

حقوق و مزایای ایام کارکرد را به با احراز رابطه کارگری در اداره کار مطالبه نمایید.

باسلام
دادخواست مطالبات حقوق و بیمه و مزایا و ... به هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما به اداره کار بدهید بهتر است فقط باید ثابت کنید انجا مشغول کار بودیدو حقوقتون چقدر بوده که رای صادره قابل اعتراض هم هست
البته برای مطالبه چک سفید امضا منع قانونی ندارید خودتون وکالتا میتونید پر کنید و اقدام نمایید