متهم به قتل شدن به علت بدهی ساختمان را چگونه باید رد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۰ #88882377

باسلام
برق عمومی یک ساختمان بعلت بدهی قطع شده بود
دونفرازنمایندگان بلوک (مدیرساختمان هستند)اقدام به استفاده غیرقانونی برق کرده اند بعدازمدتی بدهی راپرداخت کرده وقبل ازاین که ازاداره برق جهت وصل مجددبیان یکی ازنماینده های بلوک درحین ازبین بردن برق غیرمجازدچاربرق گرفتگی شده وفوت می کند
الان خانواده وی شاکی شده ازنماینده بلوک ودنبال مقصراست سوالم این است آیامی تواند ازنماینده قیدحیات شکایت کند وآن نماینده مجرم درقتل است؟

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درست است که هر دو نفر انشعاب غیر قانونی برق را ایجاد نموده اند ولی از آنجا که مرگ بدلیل بی احتیاطی متوفی بوده و خود ایشان موجبات برق گرفتگی را فراهم نموده است به نظر می رسد شکایت خانواده متوفی راه به جایی نخواهد برد.