وسایلم را به علت مهاجرت نزد کسی به امانت گذاشتم،اما حاضر به پس دادن اموالم نیست و ادعای مالکیت می کند،آیا می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۵ #88874427

بنده مجرد هستم در سال ۹۶ تصمیم به مهاجرت کلی از ایران گرفتم ساکن شهرک غرب بودم، یکی از دوستان پیشنهاد داد که چون جای کافی دارد،وسایل و اسناد و مدارک را نزد ایشان به امانت بکذارم، ایشان در کردان کرج ساکن هستند و خانم بیوه ای هستند که با دختر خود زندگی میکنند. بنده موافقت کردم که وسایل منتقل شود و به شرط عدم از بین رفتن وسایل از آنها استفاده کنند. موضوع مهاجرت بنده به دلیل فقدان پاسپورت ملقا شد و تا به امروز در ایران هستم. به این خانم مبالغی هم با فروش یورو قرض دادم ( ۱۵۰۰ یورو) ضمنا با این خانم فقط آشنا هستم. چندین بار خواستم وسایل را ببرم ایشان ممانعت کردند از سر لطف! ظاهرا ولی هرچه بیشتر اصرار کردم چه برای وجه چه برای وسایل در نهایت ایشان به طور کلی نسبت به استرداد امتناع و تعدادی از وسایل را هم به کمک برادرشان به فروش رساندند. وقتی مصالحه آمیز و با وساطت خواستم حل کنم ایشان گفتند که کلا این وسایل مال من است و حتی لباسهای شخصی بنده را هم گفتند مال ایشان هست.
فاکتور چند قلم کالا را دارم ولی شاهد دارم که وسایل مال من است. آیا بنده از روش قانونی میتوانم نسبت به خیانت در امانت اقدام کنم ؟
و اینکه آیا میتوانم با روش دیگری به وسایل خود برسم؟
واقعا موضوع پئل قرض داده شده را فراموش کردم ولی وسایل شخصی بنده که یک به یک در حال فروش رفتن است را میخواهم. باید چه کنم؟ خواهش میکنم کمک کنید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله
طی شکوائیه ای (شکایت کیفری) موضوع را شرح داده و مشخصات کامل شهود را معرفی نمائید
دادسرا از طریق کلانتری از شهود تحقیق به عمل می آورد و سپس در صورت اثبات جرم، کیفرخواست صادر و طرف شما در دادگاه صالح محکوم می شود
در نهایت می توانید اثاث باقیمانده و مبلغ وسایل تلف شده و به فروش رفته را مطالبه کنید
اگر برای مبلغ پول هم شاهد دارید می توانید برای مطالبه آنها هم دادخواست بدهید