چگونه میتوان در دادگاه اثبات نمود تا مبلغ اعسار منصفانه و متناسب با مبلغ طلب باشد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۵ #88847349

باسلام.طلبی به مبلغ ۶۰میلیون دارم حکم به محکومیت طرف مقابل آمده و ایشان در خواست اعسار داده با توجه به اینکه در حال حاضر مشغول به شغل آزاد (خرید و فروش میوه) و با کارتخوان و حساب بانکی همسر خود میکند و خود هیچ حساب بانکی فعال و منبع درامد به نام خود ندارد

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرف مقابل تقاضای اعسار با ارائه مدارک و شهود می کند شما هم اگر دلایلی مستند مبنی بر عدم اعسار ایشان دارید می توانید ارائه نمایید مقام قضایی با توجه به آنها حکم بر قبول یا عدم اعسار می کند .

اگر مدارکی بر معسر نبودن طرف دارید طی لایحه ای به دادکاه اعلام نمایید

سلام دوست عزیز اعسار زمانی صادر میشه که استعلامات و شهادت را مورد بررسی از طریق دادگاه انجام گرفته ورای اعسار اعلام میشود لذا هر ادعای باتوجه به سوال شما نیاز به اثبات و سیر مراحل قانونی میباشد موفق باشید

تقسیط با درنظر گرفتن شرایط دوطرف و میزان طلب تعیین میگردد

باسلام می توانداعساروتقسیط بدهد

سلام اگر مدارکی دال بر ادعای خود دارید در روز دادگاه ارایه دهید تا قاضی با توجه به آن تصمیم بگیرد.

در جلسه دادگاه موارد را طی لایحه و نیز شفاها اعلام کنید در اعسار وضعیت معیشت و تمکن مالی در نظر گرفته میشود شهود طرف مقابل را هم میتوان زیر سوال برد بعضی شهود از مبلغ بدهی اطلاع دقیقی ندارند و همینطوری شهادت میدهند که میتواند اماره ای بر صوری بودن شهادت باشد