تهدید به آبرو ریزی میکنند، آیا ایشون از نظر قانونی حق دارن؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۲ #88812918

شخصی یک چیزی رو به خواست خودش رایگان بهم داده و الان بعد مدتی درخواست پول میکنن و مقداری از مبلغ رو بهشون دادم اما بیشتر میخوان حتی بیشتر از ارزش اون چیز و تهدید به ابرو ریزی میکنن ایا ایشون از نظر قانونی حق دارن؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وجه را می‌تواند مطالبه کند، اما در خصوص تهدید و آبروریزی چنین حقی ندارد و شما می‌توانید علیه ایشان شکایت کیفری مطرح کنید.

وجه رو می‌تونه مطالبه کنه اما تهدید و توهین قابل شکایت از طریق دادگاه هست

"با سلام"
در خصوص تهدی میتوانید شکایت نمایید ولی درخصوص اهدا میبایست با ایشان تسویه نمایید

باسلام درمورد هدیه ای که به شما داده اند میتوانید بهای آن را بپردازید اما درصورتی که بهانه ای باشد برای اخاذی شما و تهدید نماید میتوانید علیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید.

سلام . در خصوص آبرو ریزی ؛ قانون به هیچ وجه چنین حقی را به افراد نداده و درصورت وقوع این امر ، امکان شکایت تحت عنوان هتک حیثیت یا توهین ( بستگی به نوع رفتار شخص خاطی ) برای شما وجود دارد
البته بایستی دلایل تون برای انتساب جرم به شخص مقابل مستند باشد . در غیر اینصورت قانونا خودتون دچار مشکل می شوید !
بابت هدیه ای که دریافت کردید (قانون تحت عنوان هبه از آن نام برده ) درصورت درخواست از سوی هدیه دهنده ، می بایستی مطابق با مقررات پرداخت نمایید . موفق باشید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

خیر شما میتوانید در خصوص تهدید از ایشان شکایت کیفری کنید