نه تنها از پرداخت ممانعت کردند بلکه خانه را نیز اجاره داده اند؛ چه کار باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۷ #88800484

سلام و وقت بخیر خدمت شما مطالعه کننده صبور.

بنده به نسبت شغلم که بیش از ۲۰ سال در حوزه ساختمان است، ۳ سال قبل یک واحد آپارتمان با مشارکت همسرم و خواهر ایشان برای سرمایه گذاری خریداری نمودیم و پرداخت‌ها به فروشنده بدون مشکل انجام شد و ( هر نفر ۲ دانگ با سند مجزا دریافت کردیم. و چون آپارتمان فوق نیاز مبرم به تعمیرات داشت با توافق و رضایت هر سه مان تصمیم به باز سازی کلی گرفتیم ( صفر تا ۱۰۰ ) مسولیت این بازسازی هم به عهده من گذاشته شده و حدودا ۲ ماه طول کشید و کلا مبلغ ۴۱ میلیون تومان هزینه شد که محل هزینه شده ها نیز مکتوب شده و برخی فاکتور ها نیز موجود است ( مبلغ فوق منهای حضور هر روزه و مواردی که خودم انجام دادم ) پس از اتمام بازسازی و به رسم احترام به خانواده پرداخت سهم هر شریک که حدودا ۱۲ تومان میشد را اعلام و طلب نکردم و برای انجام پروژه ای به اتفاق خانواده ام شهر دیگری رفتیم.
تا اینکه بعد یک سال از همسرم و خواهر ایشان چگونگی ه پرداخت سهمشان را پرسیدم، نه تنها از پرداخت ممانعت کردند بلکه خانه را نیز اجاره داده اند و من بی اطلاع بودم.
حالا چه کار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید
۱.برای هزینه تعمیرات: دادخواست مطالبه وجه علیه همسر و خواهر ایشان مطرح کنید
۲.برای اجاره ملک مشاعی :دادخواست فسخ و یا مطالبه اجاره سهم خویش مطرح کنید
۳.پیشنهاد می‌شود با توجه به روابط خانوادگی ابتدا از طریق اظهارنامه اقدام کنید ‌اگر موثر نبود از طریق قانونی اقدام کنید

با سلام
میتوانید دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را ای ایشان بخواهید

دادخواست الزام به مطالبه وجه بر مبنای تعمیرات صورت گرفته اقدام نمایید و از جهت اجاره تقاضای فسخ و یا مطالبه اجاره بهاء سهم خود را از دادگاه مطالبه نمایید

سلام
از دادگاه اجرت المثل اجاره بهای ایام تصرف و خلع ید را درخواست نمایید

سلام
شما میتوانید دادخواست الزام به مطالبه وجه بر مبنای تعمیرات صورت گرفته اقدام نمایید و از جهت اجاره تقاضای فسخ و یا مطالبه اجاره بهاء سهم خود را از دادگاه مطالبه نمایید !

با سلام
میتوانید سهم هریک از خواهران را مطالبه کنید و هم چنین در خصوص اجاره می توانید اجرت المثل اجاره بهای ایام تصرف به انضممام خلع ید انها از دادگاه بخواهید
پیشنهاد میکنم جهت هرکدام از اقدامات مذکور از وکلای بنیاد مشاوره بگیرید و تنظیم اوراق قضایی را از وکلای بنیاد درخواست نمایید