چطور سند تک برگ دریافت کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۹ #88785785

با درود و احترام
ما سه برادر هستیم که طبق وصیت نامه پدر مرحوم‌ مان، یک ملک، که سندش به نام آن مرحوم است بما ارث رسیده است چه راهی برای گرفتن سند تک برگ به نام ما سه نفر، طبق وصیت نامه دست نوشته خطی-که طی توافقنامه ی کتبی مورد قبول کلیه وراث قرار گرفته است-وجود دارد؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، ابتدا از طریق شورای حل اختلاف ، گواهی انحصار وراثت دریافت نمایید و سپس با مدارک مربوطه با اداره ثبت مراجعه نمائید.

ابتدا حصر وراثت شود و بعد به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و تقاضای سند تک برگ کنید. وصیت‌نامه هم ارائه دهید. گرچه اگر وراث همه یک جنس و منحصر به همین ۳ نفر باشند وصیت‌نامه لازم نیست

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت از دفترخانه اسناد رسمی تقاضای صدور سند تک برگ نمایید. که دفترخانه طبق سهم الارث شما،سند رسمی به نسبت حصه ی شما صادر می کند‌.

با اخذ گواهی انحصار وراث و گواهی پرداخت مالیات بر ارث، میتوانید به دفتر اسناد رسمی مراجعه و اقدام به اخذ سند تک برگ نمایید

مطابق گواهی حصر وراثت با پرداخت گواهی مالیاتی بر ارث امکان انتقال مالکیت گرفتن سند تک برگ با مراجعه به دفتر اسناد رسمی برای شما امکان پذیر است نکته قابل توجه جهت انتقال مالکیت ملک متوفی می بایست گواهی مالیاتی بر ارث پرداخت گردد

با سلام
با گواهی انحصار وراثت و وصیت نامه ای همه وراث آن را پذیرفتند از دفترخانه تقاضای سند تک برگی به اندازه سهم الارث هر یک اقدام بفرمایید

با درود باید وراث مطابق انحصار وراثت اخذ شده به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنند.