آیا تهدید به آبروریزی محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۸۳ #88775579

آیا جمله ی مراقب عکس هات تو گوشی من باش مطمئنا خانوادت دوست ندارن یک سری عکس ها رو ببینم تهدید به حساب میاد؟
پیامک مدرک به حساب میاد؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام بله تهدید محسوب می شود و میتوانید به استناد همان اقامه ی دعوا نمایید

بله عنوان جمله ای که بکار برده شده است تهدید محسوب می شود

با سلام
بله از مصادیق تهدید محسوب می شود .

برای اینکه عملی جرم محسوب شود باید عناصر تحقق یک جرم را دارا باشد در غیر این صورت نمی‌توان آن عمل را حتی در صورت غیراخلاقی بودن جرم تلقی کرد. هر جرمی از سه رکن «قانونی»، «مادی» و «روانی» تشکیل شده است.عنصر قانونی این جرایم ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ بخش تعزیرات است. طبق این ماده مزاحمت با تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر را جرم تلقی و برای آن مجازات تعیین کرده است. علاوه بر این، ماده واحده قانون اصلاح تبصره ۲ ماده ۱۴ قانون تاسیس شرکت مخابرات ایران مصوب ۱۳۶۶ به جرم‌انگاری این عمل پرداخته است.عنصر مادی این دسته از جرایم ارتکاب فعل است و امکان تحقق این جرایم با ترک فعل وجود ندارد،برای اینکه فعل مرتکب برچسب مجرمانه بخورد باید حتما به‌ صورت رفتار غیرمتعارف باشد و موجب ناراحتی و سلب آرامش گیرنده‌ پیام شود. همچنین از آنجایی که مزاحمت‌هایی پیامکی از جمله جرایم عمدی محسوب می‌شود رکن دیگر تحقق آن، عنصر روانی است.عنصر روانی به این معنی است که مرتکب حتما باید آگاه و از روی عمد و سوء‌نیت موجب مزاحمت شده باشد.
**با این تفاسیر بله جرم محسوب میشود**

هم تاکیدی میشه هم تهدیدی

با درود با احترام به نظر سایر همکارانم، مطابق آنچه در سوال آمده است تهدید نیست.

دروود بله تهدید محسوب میگردد