چگونه ۶۰ میلیون سفته را در شورا حل اختلاف شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۳۱۳ #88743689

سلام
به دلیل وقتهایی طولانی در دادگاه آیا میتوانم ۶۰میلیون سفته را در شورا حل اختلاف اجرا بگذارم و شکایت کنم؟سفته های مورد اشاره ۶ فقره سفته ۱۰ میلیونی میباشد

مشاوره حقوقی سفته
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست های جداگانه تنظبم نمایید تا سقف بیست میلیون تومان در صلاحیت شورا می باشد

درود برشما
برای هر دو سفته یک دادخواست یعنی کلا سه دادخواست باید بدهید

بااحترام
سه مرحله به فاصله یک هفته می‌توانید اقدام نماید

تا سقف ۲۰ میلیون سفته را میتوانید

درود
باید جداگانه برای هر سفته اقدام کنید اگر می خواهید در شورا رسیدگی شود.

بله میتوانید چند دعوای مطالبه وجه سفته تا سقف ۲۰ ملیون طرح کنید.

تا مبلغ ۲۰ میلیون تومان قابل رسیدگی در شورای حل اختلاف است بنابراین باید برای هر ۲۰م یک دادخواست مطالبه سفته را طرح نماید.