شرایط دریافت بیمه بیکاری چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۳ #88732539

با سلام
بنده از کارفرما در اداره کار در سال ۹۶ شکایت کردم بابت مطالبات دستمزدم و رد نکردن سوابق بیمه ام که در تاریخ بهمن ۹۶ کارفرما را محکوم کردم و در اول اردیبهشت سال ۹۷ به اداره بیمه شعبه مورد نظر مراجعه کردم با حکم اداره کار که اولا سوابق بیمه در مراحل اجراییه با ثبت در شعبه کلیه مراحل پرونده انجام دادم و یکسری امضاء گرفتم بابت پرونده در همان شعبه سپس به قسمت بیمه بیکاری رفتم گفتن باید سوابق بیمه شما در مرحله اجراییه قرار بگیرد سپس بیاین برای بیمه بیکاری حالا بعد از یکسال پیگیری که سوابق بیمه هنوز اجراییه نشده آقایون پرونده ام گم کردند بقول خودشان دوباره مدارک ارسال کردم و دوباره پرونده جدید بابت سوابق بیمه درست کرده ام و هنوز کارفرما هم اقدامی بابت مفاصا حساب بیمه نکرده است

سوال من اینه حالا بیمه بیکاری من رو قبول میکنند یا نه؟چیکاری باید انجام بدهم؟لطفا راهنمای نمایید.سپاس
بابت اینکه پرونده ام رفتم درست کردم شاهد دارم و کارمند شعبه بیمه ثبت نکردند!!!!

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از ثبت سوابق بیمه ای شما ، بیمه بیکاری به شما تعلق می گیرد و البته باید شما از کار اخراج شده باید نه این که ترک کار کرده باشید .