آیا فایل های کامپیوتری و دست نوشته ها و تحلیل هایی که حین کار تهیه کردم رو می تونم با خودم ببرم یا به کارفرما تعلق داره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۲ #88720877

سلام وقتتون بخیر باشه،
من در کار خودم استعفا دادم و قصد جدا شدن از محل کارم رو دارم آیا فایل های کامپیوتری و دست نوشته ها و تحلیل هایی که حین کار تهیه کردم رو می تونم با خودم ببرم یا به کارفرما تعلق داره؟ (من دکتری شیمی دارم و در مسیر امور محوله یکسری اطلاعات تکمیلی جمع آوری کردم که جزو شرح شغل من یا درخواست مستقیم کارفرما نبوده، ترجیحم اینه که این اطلاعات تکمیلی رو تحویل ندم)

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه اطلاعات یاد شده موازی با شغل محوله به شما بوده و از آثار انجام شغل باشد نمیتوانید آن را از محل کار خارج نمایید

اگر متعلق به شرکت است و در ساعت کاری انجام دادید متعلق به شرکت است
میتونید کتبار اجازه گرفته ببرید

درود
اگر در قرارداد ملزم به تحویل به کارفرما نیستید می توانیدتحویل ندهید.

درصورتی که برحسب وظیفه شما ومزبوط به شرکت باشد باید تحویل دهید

با سلام باید بررسی شود ایا به استخدام شما مرتبط بوده یا خیر اگر ندارد میتوانید وگرنه بعلت پرداختی های که به شما نسبت به ان دستاور پول داده شده استرداد میشود

اگر متعلق به شرکت است خیر درغیراینصورت بله

اگربرا خودتان باشد میتوانیدتحویل ندهید