شرایط دادن برق و یا گاز به همسایه مجاور چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳,۵۸۵ #88711812

با سلام
همسایه بنده در روستایی از من درخواست کرده که به او گاز بدهم (حالا یا از طریق یک شلنگ و یا از طریق لوله کشی) با این که میدانم این کار خطرناک است اما ایشان اصرار دارد.
حالا راهی هست که من از طریق وکیل برگه ای را تنظیم کنم که هرگونه سو استفاده،انفجار،خفگی بر اثر گاز گرفتگی و... از این بابت متوجه من نخواهد بود در آینده و هر مشکلی پیش بیاید ایشان پاسخگوی قانون و اداره گاز خواهد بود. در ضمن پرداخت تمام قبوض گاز هرماه بر عهده ایشان خواهد بود و هر زمان من(صاحب انشعاب گاز) صلاح بدانم میتوانم گاز رسانی را به ایشان قطع کنم و ایشان حق هیچگونه اعتراض نخواهد داشت.

این کار را کنم یا کلا خلاف قوانین است یا میتوان برگه ای تنظیم کرد که مرا مبرا از هرگونه اتهام و خلاف در آینده کند؟
ممنون میشم مختصر راهنمایی کنید و بگویید هزینه اش چقدر است. با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
جدا سازی انشعاب گاز چه از طریق شلنگ یا لوله کشی بسیار کار خطرناک و پر ریسک است و این کار جرم به حساب می اید.
حتی اگر توافق نامه یا قراردادی هم بین شما و همسایه صورت بگیرد شما باز هم مبرا از مسئولیت در قبال اتفاق هایی که ناشی از این فعل رخ میدهد نیستید.

باسلام
انشعاب فقط متعلق به شماهست وهرگونه خطری که دراین خصوص بوجودبیایدمسولیتش تماما باشماهست وتعهدنامه همسایه رافع مسولیت شماازاین خطرنخواهدشد

با سلام
جداسازی انشعاب گاز چه با شیلنگ و چه لوله کشی غیر مجاز و غیر قانونی ، بدون اطلاع و دخالت اداره گاز عواقب بسیار خطرناک و پر مسوولیتی را برای شما خواهد داشت .
حتی اگر در صورت اخذ اقرارنامه یا تعهد از همسایه ، باز این امر مسوولیت شما را سلب نخواهد نمود .

با عرض سلام و احترام کاربر محترم.این عملکرد شما میتواند نتایج زیان باری را بدنبال داشته حتما برای کسب اجازه و دریافت راه حل بهتر با اداره گاز هماهنگ فرمایید.

سلام و درود، علاوه بر ریسک این موضوع ، در نظر داشته باشید که انشعاب غیرقانونی تخلف و جرم بوده و دارای عواقب قانونی خواهد بود؛ موفق باشید.

سلام.عمل شما جرم و مشمول مجازات است حتی اگر همسایه قبول مسءولیت کند

سلام
به اداره گاز و برق مراجعه کنند
کلا خلاف قوانین است باید پاسخگوی قانون باشید