میشه از شخص داور شکایت کیفری و تقاضای بطلان رای داوری رو داشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۱۶۲ #88700945

طبق بند قراداد جهت حل اختلاف به داوری مراجعه کردیم و رای بر اساس کارشناسی به عمل آمده به نفع اینجانب (پیمانکارـ شخص حقیقی) صادر شد. برای اجرای رای داور درخواست رسیدگی به دادگاه دادم، پس از ۶ ماه دادگاه رای داور را مبهم و ابلاغ رفع نقص به داور صادر کرد که داور در بازه زمانی به دادگاه پاسخ نداد و پس از ارسال اظهارنامه توسط اینجانب به داور بلافاصله (فردای روز ابلاغ) داور به شعبه مراجعه و یک دهم مبلغ اصل دین رو قابل اجرا اعلام کرده و...
با توجه به منقضی شدن زمان اعتراض به رای داور و در نظر گرفتن شرایط به وجود اومده ایا میشه از شخص داور شکایت کیفری و تقاضای بطلان رای داوری و رسیدگی دعوا در دادگاه رو داشت با توجه به اینکه مشخص شده داور پس از پذیرش داوری همکاران که عضو آن بوده را جهت وکالت به خوانده معرفی کرده است و همکار داور به عنوان وکیل خوانده در جلسات حاضر شده است.
با تشکر

مشاوره حقوقی داوری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید تقاصای ابطال کنید ولی اثبات ان بسیارسخت است

بله امکان درخواست ابطال رای داور وجوددارد وباید به دادگاه صالح رسیدگی کننده مراجعه کنید البته باید درخواست شما هم وجاهت قانونی داشته باشد

با سلام
اگر این داور تعیین شده از سوی دادگاه ، عضور کانون داوران باشد بهترین راه ممکن اقدام از طریق کانون میباشد

شما میتوانید در صورت وجود جهات قانونی ، درخواست ابطال رای داور را بخواهید

سلام . بله می شود .
طبق ماده ۴۹۰ آیین دادرسی مدنی دادگاهی که دعوا را به داوری ارجاع داده یا صالح به رسیدگی به اصل دعوا است، مرجع صالح جهت درخواست ابطال رای داوران می باشد.موفق باشید

دوست عزیز اینکه میشه از داورین شکایت کرد یا نه ؟؟بله میشه ولی اثبات این موضوعات بسیار سخته و بنده هم با موضوع شکایت از داور هم نظر شما نیستم ولی راهکارهایی دیگری برای ابطال رای داوری وجود داره که زودتر به نتیجه میرسید