شکایت به منظور دریافت ثمن حاصل از فروش وسیله نقلیه چگونه مطرح شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۸ #88700253

باسلام
بنده یک خودرو را توسط وکالت فروش بلاعزل به یکی از دوستان واگذار کردم تا بفروشد و پس از مدتی پول حاصل از فروش را به بنده عودت دهد. هیچ مبایعه نامه ای بین ما وجود ندارد و بنده فقط رسید تحویل خودرو و مدارک را دارم. حال ایشان از دادن وجه فروش خودروی بنده امتناع می کند. بنده یک اظهارنامه در ثنا برای ایشان فرستادم که ظرف ده روز پول بنده را بدهد. اما ایشان توجهی نکرده است. حال آیا می توان شکایت کیفری مطرح کرد؟ و به چه عنوانی؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به استناد مدارکی که دارید و با توجه به مفاد اظهارنامه اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه نمایید

دادخواست مطالبه ثمن خودرو با جلب نظر کارشناس به نرخ روز را دهید

سلام
به جهت امانی بودن مال شما در ید ایشان، اقدام به طرح شکایت مبنی بر خیانت در امانت و همچنین ارائه دادخواست پرداخت ثمن معامله را نمایید.

با سلام
با توجه به اینکه ید وکیل امانی محسوب می شود و با ارسال اظهارنامه اقدامی برای استرداد وجه انجام نداده است هم می توانید به صورت کیفری از باب خیانت در امانت شکایت کنید و هم به صورت حقوقی ثمن معامله فروش خودرو را مطالبه نمایید.

سلام. هم میتونید شکایت کیفری تحت عنوان خیانت در امانت رو مطرح کنید. وهم دادخواست حقوقی استرداد وجه حاصل از فروش ماشین از وکیل رو بدید