اگه از طرف دادگاه اقدام کنم چه مدت طول میکشه طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۶۱ #88696221

باسلام
به مدت ۶ ماهه عقد کردم و باکره میباشم بعد دو ماه با همسرم به مشکل برخوردیم و رابطه مون بهم خورد بنده قصدم جدایی هست و به هیچ عنوان نمیخوام باهاش زندگی کنم قرار بود مهریه ام که ۱۱۴ سکه هست رو ببخشم و کادو و طلاها رو پس بدم و طلاقم بدن الان نزدیکه سه ماهی میشه ایشان هیچ احوالی ازم نپرسیده و اصلا پیداش نیست.
نمیخواستیم کار به دادگاه بکشه و توافقی تمام بشه. اهل زندگی نیست و آدم دروغگو و لاتی هست.
بنظر شما چکار کنم؟
اگه از طرف دادگاه اقدام کنم چه مدت طول میکشه طلاق بگیرم؟
بهترین راهکار چیه که از دستش راحت بشم؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولین پیشنهاد مراجعه همزمان به روانشناس و مشاور خانواده است
دومین پیشنهاد همان توافقی که صورت گرفته است را اجرایی کنید
سومین راه هم اثبات عسروحرج، عدم پرداخت نفقه و... ومتعاقبا تقاضای طلاق

با سلام - بهترین راه برای شما طلاق توافقی هست ، ولی اگر محقق نشد . میتوانید دادخواست مطالبه مهریه ونفقه را بدهید واز طریق محاکم قضایی پیگیر باشید .

با سلام
میتونید توافق کنید که راحت ترین راهه
راههای دیگه مثل عسر و حرج و نفقه و ... هم هست که البته مشکلتره

بهترین کار تقاضای نفقه است درصورتی که شش ماه نفقه ندهد شما حق طلاق خواهید داشت

سلام
با توجه به اینکه هنوز عقد هستید و زناشویی انجام نشده است می توانید از حق حبس و مطالبه مهریه و نفقه استفاده کنید.

دلیلی که نمیخواهید باهاش زندگی کنید را نگفتید

طلاق توافقی بهترین گزینه است. اما همان طلاق توافقی نیز لازمه اش ثبت دادخواست و صدور رای است.
اگر همسرتان حاضر نمی شوند در قبال بذل مهریه حق طلاق بگیرید و به استناد ان اقدام کنید‌این بهترین و سریع ترین راه است.