من چه کاری باید برای رفع رای نشوز و تهیه مسکن؛ انجام دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۵۲ #88689015

سلام من یک سال قبل رای عدم تمکین بنده را شوهرم گرفته و ۶ ماه قبل برای اجرا اقدام نمود ولی با مراجعه بنده شروع به اختلاف و درگیری نمود و مجبور به نماندن شدم و چند روز بعد خانه ای که رهن نموده بود را تحویل داده و خانه ای که متعلق به هردو ما بود را تصرف نمود ، تا کنون دوبار دادخواست الزام به تهیه مسکن داده ام و بار اول قاضی گفتند در دادگاه رای تمکین صادر شده در صورتی که خانه تهیه ننمود اقدام کنم بار دوم دادخواست الزام به تهیه مسکن دادم و باز شعبه دیگری فرستاده شد با وجود ذکر نام شعبه دادگاه تمکین و بنده جلسه رسیدگی با تاخیر حضور پیدا کردم و قاضی عدم حضور من رو رای به بطلان دادخواست داد
اکنون همسر بنده درخواست ازدواج مجدد داده و من هنوز موفق نشدم برای تهیه منزل و رفع ناشزگی کاری انجام دهم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق رویه قضایی و قانون تهیه مسکن توسط زوج باید مقدم بر تمکین شما باشد و شما میتوانید تمکین خود را مشروط به تهیه مسکنی مناسب و درخور شان خود بکنید. پس می توانید دوباره درخواست تهیه مسکن بدهید و اعلام کنید که مایل به تمکین هستید. به این صورت تا زمانی که برای شما مسکن مناسب تهیه نشده است شما ناشزه نخواهید بود و میتوانید نفقه نیز دریافت کنید و اگر به شما نفقه ندادند میتوانید شکایت کنید.

با سلام
با تنظیم اظهارنامه ای به زوج ، به ایشان تمایل قلبی خود را برای تمکین اعلام نمایید
و نیز درخواست نمایید تا مسکنی مناسب و مستقل طبق قانون برای شما مهیا سازد .

با سلام
در اظهارنامه ایی میتوانید امادگی تمکین را اعلام نمایید و دوباره دادخواست تهیه مسکن را هم بدهید

امکان اعلام تمکین از طریق اظهارنامه وجود دارد . همچنین شما میتوانید دادخواست مجددی برای تهیه مسکن تقدیم نمایید .

با سلام
چون در پرونده وارد ماهیت نشده اند شما میتوانید مجدد دادخواست تهیه مسکن را مطرح کنید
و ضمن اظهارنامه ای برای تمکین اعلام آمادگی کنید.
و مهریه خود را نیز میتوانید به اجرا بگذارید

سلام و عرض ادب.خب شما خیلی دیر اقدام کردید.در این یک سال یکبار باید تقاضای نفقه میدادید و پیگیر میشدید.چرا در جلسه دادگاه حاضر نشدید؟حداقل لایحه ارسال میکردید.شما در اسرع وقت تقاضای نفقه و تهیه مسکن علیحده نمایید و در دادخواستتون تقاضای توقف و صدور قرار اناطه برای دادخواست همسرتون رو بکنید.البته با توجه به اقدام دیر شما نمیشه تضمینی برای نتیجه گرفتن داد