درصورتی که با شخصی بابت خرید خودرو مبایعه نامه داشته باشم وی می تواند خودرو را با شخص دیگری معامله کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۰ #88670588

با سلام و درود به شما عزیزان ، اینجانب یک دستگاه خودرو از یکی از دوستان نزدیک خود خریداری نمودم و پس از نوشتن مبایعه نامه و پرداخت مقداری از مبلغ آن قرار شد ۲ روز دیگر بریم سند بزنیم ، باقی مبلغ را خودش یک رسید به بنده داد که کل پول خودرو را دریافت نموده و در حضور شخص ثالثی( که ایشان هم از دوستان مشترک ماست) به بنده گفت که باقی مبلغ را به این آقا بده چون به او بدهکار بود، روزی که قرار بود به دفتر خانه برویم در آنجا حاضر نشد که بنده عدم حضور گرفتم و رفتم برای دادخواست الزام به تحویل خودرو اقدام نمودم ، اکنون متوجه شدم بعد از اینکه فهمیده من دادخواست دادم ، سندخودرو را برده به نام شخص دیگری کرده و فروخته ، حالا نمیدونم چه کار کنم. اگر راهنمایی کنید ممنون و سپاسگذارم.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
خیر ایشان نمی تواند خودرو را منتقل کنند و شما می توانید شکایت فروش مال غیر بنماید

شکایت فروش مال غیر نمایید

سلام.شما می توانید با استناد به مدارک ماشین و مبایعه نامه ای که در اختیار از ایشان به اتهام فروش مال غیر و کلاهبرداری در دادسرا محل وثچع جرم شکایت نمایید.