درخواست افزایش نفقه فرزند پس از ۳ سال جدایی امکانش هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۸ #88664245

سلام
پس از ۳ سال جدایی خانم برای نفقه فرزندش درخواست افزایش داده. آیا همچین چیزی ممکنه؟ سال ۹۹ مهرماه نفقه رو ۴۰۰ معین کردن در ماه. باتوجه به عدم تمکن مالی مناسب مرد، چنن چیزی ممکنه؟؟ و مرد چکار کنه تا مشمول این افزایش نشه
سپاسگزاریم

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تعدیل نفقه فرزند با توجه به تورم و هزینه های زندگی امکانپذیر است

خانم می‌تواند تقاضای تعدیل نفقه فرزند را مطرح کند.

با سلام
امکان درخواست تعدیل نفقه وجود دارد و با ارجاع به کارشناس با توجه به افزایش هزینه های جاری زندگی نفقه فرزند مشترک افزایش خواهد یافت.

سلام
امکان درخواست تعدیل نفقه وجود دارد

باسلام
امکان درخواست تعدیل نفقه وجود دارد . ایشان باید دلایل خودرا به دادگاه ارائه نماید و شما نیز می توانید از خودتان دفاع نمایید

با سلام
درخواست تعدیل نفقه امکان پذیر است و ایشان باید تمکن کالی شما برای افزایش نفقه را اثبات کند

سلام با توجه به افزایش هزینه ها و تورم تعدیل ایشان قانونی و صحیح می باشد