صاحب ماشین برای تعویض پلاک اقدامی نمیکند،تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۵۲ #88659783

با سلام
بنده چند ماه پیش ماشینی رو از بنگاه خریدم. مدارک ماشین از جمله اصل سند و کارت ماشین که به نام صاحب ماشینه دست خودم هست اما صاحب ماشین برا تعویض پلاک نه حضورن میاد و نه وکالت میده، تکلیف من چیه؟
باید از کی شکایت کنم؟
بنگاه دار یا صاحب ماشین؟
بعد از ارسال دادخواست از طرف شورای حل اختلاف و عدم حضور فروشنده اگه خلافی با ماشین صورت بگیره پای چه کسی در میونه؟

پیشاپیش ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزام به تعویض پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی

بنده چند ماه پیش ماشینی رو از بنگاه خریدم. مدارک ماشین از جمله اصل سند و کارت ماشین که به نام صاحب ماشینه دست خودم هست اما صاحب ماشین برا تعویض پلاک نه حضورن میاد و نه وکالت میده، تکلیف من چیه؟
باید از کی شکایت کنم؟
بنگاه دار یا صاحب ماشین؟
باید علیه صاحب سند دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید
بعد از ارسال دادخواست از طرف شورای حل اختلاف و عدم حضور فروشنده اگه خلافی با ماشین صورت بگیره پای چه کسی در میونه؟
به عهده کسی هست که در آن بازه ی زمانی متصرف ماشین بوده است
موفق باشید

با درود چنانچه موضوع بیع مورد انکار فروشنده و مالک رسمی نیست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را در دادگاه مطرح کنید.

سلام باید علیه فروشنده و صاحب پلاک و سند دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند مطرح نمایید . اگر خودرو در اختیار شماست ، جریمه های بعد از تاریخ قرارداد هم باید توسط شما پرداخت گردد .