ایا برای پیش قسط و اقساط مهریه مبلغ قانونی حداقلی وجود دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۱ #88648801

سلام
برای زوجی که بیمار است و هیچ دارایی و شغلی ندارد و سن کمی هم دارد و زوجه با دادخواست بیماری زوج از او طلاق گرفته است در مورد مهریه مبلغ حداقل قانونی وجود دارد؟
یعنی ایا چنین قانونی است که قضات از یک مبلغی کمتر نمیتوانند اقساط را تعیین کنند ؟
پیش بینی حدودی شما وکلای باتجربه چه میزان پیش قسط و اقساط مهریه می باشد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در این خصوص این حداقل و حداکثر ای وجود ندارد چرا که دادگاه با بررسی تمکن مالی ایشان تصمیم می گیرد

با سلام.در قانون حدنصاب حداقلی و حداکثری وجود ندارد.بلکه قاضی محترم رسیدگی کننده؛پس از اخذ استعلامات اموال منقول و غیر منقول و میزان دارائی و وجوه نقدی حساب بانکی زوج از اداره ثبت و راهنمایی رانندگی و بانکها و استماع شهادت شهود تعرفه شده و بررسی شغل و میزان درآمد زوج؛و با عنایت به میزان مهریه؛ میزان اقساط ماهیانه را تعیین میکند.

سلام
خیر حداقل و حداکثری وجود ندارد و باتوجه به اوضاع و احوال و درآمد شخص و سایر شرایط تعیین می گردد
در صورتی که احساس کردید اقساط زیاد است و نمیتوانید پرداخت کنید می توانید درخواست تعدیل کنید تا کمتر تعیین کنند.

با درود متاسفانه میزان اقساط قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه لکن دادگاه باید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه اقساط را تعیین نماید تا بتواند تادیه کند.

باسلام
خیر درقانون هیچگونه حداقل وحداکثری ذکر نشده نسبت به میزان درآمد ودارایی تقسیط میگردد.

خیر حداقل و حداکثر وجود ندارد

با سلام
هیچ حداقل و حداکثر قانونی وجود ندارد با توجه به توان مالی شما و اثبات آن قاضی تصمیم می گیرد