ایا میتونه بدون ارائه دادن حکمی بچه رو تحویل بگیره؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۶ #88640487

با سلام
حدود ۶ماهه یکطرفه طلاق گرفتم یک فرزند ده ساله داریم که دو ساله با من زندگی میکنه و پدرش تفقش رو پرداخت نمیکنه بعد دوسال پدربزرگ پسرم اومده و ادعا میکنه بچه رو میخایم این درصورتیه که پدر فرزندم متواریه و پدربزرگش میگه از طرف پسرش وکالت داره بچه رو ببره
۲.تکلیف نفقه های معوقه بعهده ی کیه من میتونم پدربزرگش رو وادار به پرداخت کنم با بردن بچه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند در این سن با پدر می باشد ..‌

سلام حضانت در این سن با پدر بوده و پرداخت نفقه نیز بر عهده پدر است....

سلام وقت بخیر
حضانت فرزند تا ۹ سالگی با پدر بوده و پس از آن خود طفل اقدام به تصمیم گیری مینماید. اما حتی در فرضی که طفل با شما نیز زندگی کند ،نفقه او بر عهده ی پدر میباشد.

اولویت حضانت با پدر و مادر هست مادامیکه زنده هستند و چنانچه پدر متواریست امکان مطالبه نفقه از جد پدری وجود دارد،برای مطالبه نفقه طرح دعوا کنید نفقه جاریه

سلام حضانت در این سن با پدر بوده و پرداخت نفقه نیز بر عهده پدر است

درود
حضانت فرزند در این سن با پدر هست

سلام
با توجه به سن نگهداری بر عهده پدر یا جد پدری است مگر اینکه شما بتوانید عدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید . نفقه در هر حال بر عهده پدر است لیکن نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نبوده و فقط نفقه حال قابل مطالبه است .