برای اینکه حسابشون رو مسدود کنم باید دوباره برم شورای حل اختلاف و نامه بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۵ #88629601

باسلام من بابت یک چک به مبلغ پانزده میلیون که پاس نشده از صاحب چک و کسی که پشتش رو امضا کرده شکایت کردم و تقاضای تامین خواسته هم کردم.الان حکمش اومده ولی نمیدونم باید چکار کنم.ایا برای اینکه حسابشون رو مسدود کنم باید دوباره برم شورای حل اختلاف و نامه بگیرم؟ اونها چجوری باید پول رو به من پرداخت کنن و من رضایت بدم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید اگر تامین خواسته است حضوری تقاضای استعلام و توقیف اموال را بنمایید

پس از صدور رای قرار تامین خواسته موضوعیت نداشته و باید پس از قطعی شدن رای صادره اقاضای صدور اجرائیه بکنید . با صدور اجرائیه و تشکیل پرونده امکان توقیف حسابها وجود خواهد داشت .

باید درخواست صدور اجراییه و تشکیل پرونده اجرایی دهید و در خواست را از دادورز زیر نظر مدیر اجرا داشته باشید

با سلام
شما ابتدا باید صبر کنید تا رای صادره قطعی شود
سپس درخواست صدور اجراییه را در شورا مطرح کنید پرونده اجرایی تشکیل دهید.
بعد اگر شماره حسابی از ایشان دارید به شورا اطلاع دهید تا حساب ایشان توقیف گردد.
و در غیر این صورت استعلام سه گانه به شما می‌دهند تا اموال شخص مشخص شود و شما بتوانید به طلبخود برسید