قضیه این پرونده چجوری میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳۸ #88621440

سلام. دادخواست متقابلی مبنی بر خلع ید و دریافت اجرت المثل ایام تصرف در جریانه. قاضی تو جلسه اول به متصرف گفته چون مالک سند رسمی داره خونه را باید خالی کنی. حالا اونی که متصرف بوده وقتی فهمید حقی نداره (اول اون دادخواست رفع مزاحمت داد به طرفیت مالک) اومده قبل صدور حکم خلع ید و اجرت المثل خونه رو تخلیه کرده و کلید رو دست یکی از همسایه ها داده گفته بده به صاحب ملک. باید کلیدا رو تحویل گرفت؟ ادامه دادخواست چی میشه؟؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
می‌توان اجرت المثل را مطالبه کرد.

با توجه به محقق شدن خلع ید می توانید موضوع اجرت المثل را پیگیری نمایید

درخصوص اجرت المثل میتونی پیگیری کنی

در مورد اجرت المثل پیگیری نمایید

درود
در خصوص اجرت المثل پیگیری نمایید.

خوب کارمالک ساده تر شده هدف خلع ید محقق شده.پرونده مختومه واجرت المثل باید رسیدگی شود

رسیدگی در خصوص اجرت المثل ادامه دارد