آیا قاضی میتواند تنها با این مدرک و نهایت شاهد صوری پسرم را محکوم به پرداخت مبلغ ادعایی کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۱۹ #88618464

سلام خانمی به پسر بنده اتهام کلاهبرداری زده است ایشان تا سال گذشته از فروشگاه لباس پسرم خرید داشته و جهت پرداخت با کارت از دستگاه پوز مغازه استفاده کرده و تنها مدرک این اتهام پرینت حساب بوده آیا قاضی میتواند تنها با این مدرک و نهایت شاهد صوری پسرم را محکوم به پرداخت مبلغ ادعایی آن خانم کند.ضمننا در حال حاضر پسر بنده در استان دیگری غیر از استان محل سکونت بنده زندگی و کار میکند.نمی تواند در جلسه حضور پیدا کند آیا میتوان تقاضای نیابت قضایی کرد

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای رسیدگی به جرم دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارد و برای دلایل و مدارک که مورد قبول واقع شود نظر قاضی مهم است

با سلام
دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی می باشد .
بار اثبات با شاکی می باشد و باید بر اساس دلایل قاضی رای صادر نماید .

درود بر شما، پذیرش این دلایل و مدارک وابسته به نظر قاضی‌ست، لکن به زعم بنده کلاهبرداری واقع نشده، هرچند بایستی دقیق تر بررسی شود، در خصوص دادگاه نیز دادگاه محل وقوع جرم صالح با رسیدگی خواهد بود.

با سلام خیر در ضمن شاکی هم باید دلایل قوی داشته باشد بتواند محکوم کند پسرتان به جای خودش میتواند وکیل به دادگاه معرفی کند موفق و پیروز باشید

با درود
قابل پیش بینی نیست. لیکن به نظر کلاهبرداری واقع نشده.
دادگاه صالح محل وقوع جرم ادعایی میباشد.

سلام...صرف پرینت بانکی دلیل بر مجرمیت نیست. مانور متقلبانه از ارکان جرم است و لازمه ی اثبات.

محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است و قاضی براساس ادله قانونی قرار صادر می کند اگر به ضرر شماست اعتراض بدین ویا در دادگاه توسط وکیل از خود دفاع کنید