فروش سهام بعد از درخواست مهریه فرار از دین است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۹۲ #88616613

با سلام. بعد از درخواست مهریه بعضی از اموال همسرم را توقیف کردم و در حال حاضر به مرحله درخواست اعسار از هزینه رسیدگی توسط زوج رسیده. الان میخواستم سهام همسرم راهم توقیف کنم. ما شهرستان زندگی میکنیم از دادگاه نامه توقیف سهام را گرفتم و به ما گفتند باید نامه را حضوری تحویل سازمان در تهران بدهیم. سوال من از شما بزرگواران این است اگر همسرم با مطالعه پرونده مهریه متوجه درخواست توقیف سهامش شود و قبل از اینکه به تهران بروم و نامه توقیف را تحویل سازمان بورس و اوراق بهادار بدهم میتواند سهامش را بفروشد یا به نام شخص دیگری بزند؟ اگر چنین کاری کرد می توانم ثابت کنم سهامش را دراین تایم فروخته و فرار از دین کرده؟چطور میتوانم بفهمم در چه تاریخی خرید و فروش سهام داشته؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال پس از صدور رای قطعی مصداق معامله به قصد فرار از دین کیفری بوده، جرم است و معامله نیز باطل.

بادرود اگر بعد از صدور رای قطعی مالی منتقل شود جرم معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق شده است قبل از صدور رای قطعی اگر صوری باشد با فرض اثبات قابل ابطال خواهد بود.

طبق رای وحدت رویه صادره ، اگر اموال پس از صدور رای قطعی ،انتقال پیدا کند ،مصداق بزه فرار از دین خواهد بود.

بله میتواند فرار از دین باشد
برای فهمیدنش تقاضای استعلام کنید