فسخ نکاح را در کدام قسمت دادگاه میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۴۳ #88610283

من برای طلاق از همسرم ک عقب ماندگی خفیف مربوط به دوران طفولیتش هست ویکی این ک من الان میتونم پاسپورتم رو تمدید کنم پلیس+۱۰گفت برو نامه از دادگاه بیار تا انجام بدیم برات کدوم قسمت دادگاه من باید پیگیری کنم؟؟ ممنون میشم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اگر علم به این موضوع داشته اید نمی توانید نکاح را فسخ کنید. چنانچه اخیرا متوجه شده اید فورا نسبت به فسسخ نکاح اقدام کنید.

باسلام. درصورتیکه دلیل فسخ قبل ازعقدودرحین عقدموجودبوده، میتوانیددادخواست فسخ راازطریق دفاترخدمات الکترونیک به شعبه خانواده تقدیم کنید.مستحضرباشید که فسخ فوریت دارد وبعداز گذشتن مدتی، اگراقدام به مطرح کردن دعوای فسخ کنید، رد میشود.

سلام مواردفسخ نکاح بایدحین عقدموجودبوده وبایدبررسی شوددراین صورت برای جلوگیری ازبی راهه رفتن وشکایت که منجربه ردممکن است شودباارایه راهکارتلفنی به شمامیتوان ازحقوق خودبهترمطلع شد

سلام دوست عزیز، بحث فسخ نکاح از پرونده های مهم حقوقی است که باید به جمیع موارد آن دقت کرد و نکات بسیار پیچیده و حساسی دارد از جمله اینکه شما که الان میخواهید در مقام خواهان طرح دعوی فسخ نکاح را از محکمه خانواده بکنید درنظر داشته باشید که دلایل این خواسته شما می بایست قبل نکاح و البته حین العقد موجود بوده و شما از چنین امری فاقد هرگونه اطلاع علم بوده اید بگونه ای که در زندگی مشترک و یا بعد از گذراندن مدت زمان تقریبا محسوس، متوجه این امر شده اید و البته بحث مرور زمان را در طرح این دعوی نیز باید در نظر داشته باشید و هزاران نکات کاربردی دیگر، لذا پیشنهاد میکنم حتما با ثبت تقاضای مشاوره تلفنی و یا آنلاین ضمن ارائه مدارک و مستندات و دلایل خواسته خود در سامانه بنیاد وکلا، اززخدمات نوین حقوقی مت بهره مند گردید و اینگونه من و همکارانم میتوانم بهترین راه جهت احقاق حق از دست رفته شما گام برداریم

سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

با سلام
دوست عزیز میبایست به یکی از دفاتر خدمات قضایی در سطح شهر مراجعه و دادخواست خودتون رو ثبت کنید سپس جهت رسیدگی ارجاع خواهند داد به دادگاه صالح و از طریق پیامک نیز به شما اطلاع رسانی می نمایند .

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت و مشاوره داشته باشید.