معیار های بر حق بودن دادخواست نفقه ایام زوجیت چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۳ #88607179

همسر سابقم با حق طلاق از جانب من بعد از ده سال زندگی در منزل من طلاق گرفت.
من در دادن حق طلاق به ازای این حق درخواست بخشش چیزی نکردم (که البته اشتباه بود)، سه سال بعد از طلاق مهریه به اجرا گذاشته شد که پس از تقسیط در حال پرداخت است.
چندی پیش هم درخواست اجرت المثل کرد که حکم به نفع ایشون بود.
به تازگی دادخواست نفقه ایام زوجیت داده.
سوال من اینجاست که ایا قاضی به این مورد که ده سال در منزل من زندگی کردیم و طبیعتا ایشون باد هوا میل نکردند و فتوسنتز هم نمی کردند به صرف دادخواست همسرم حکم خواهند داد؟
ایا این همه قسط و وام و قرض و هزینه تمام مبالغی که برای درمان اورژانسی پس انداز کرده بودم که به پای پیش قسط مهریه و سه ماه یک سکه و دوازده میلیون اجرت المثل توجهی نخواهد داشت؟
آیا در قانون جایی برای عدالت هم وجود دارد؟
آیا قاضی به این مهم که هزینه ده سال زندگی چگونه تامین شده توجهی نخواهد داشت؟
شرمندم اما در چند روز گذشته همکارانتان در سایت پاسخ قابل قبولی ارایه ندادند.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برادرارجمند و گرامی خودتان درسوال اشاره کردید که اشتباه از ناحیه شما بوده .
وقتی که شما وکالت درطلاق را دادید ، ازوکیلی مشورت نگرفتید و درقبال آن مهریه و نفقه معوقه و اجرت المثل را نبخشیدید ، قانون مقصر نیست .
مشکل اصلی عدم آگاهی ازقوانین است

صرف زندگی زوجین در زیر یک سقف دلالت بر تادیه نفقه به زوجه از طرف شوهر را داشته واثبات خلاف ان از جانب زن محتاج دلیل است.

هزینه هایی که برای ایشان کرده اید را اگر اثبات کنید بابت نفقه محسوب خواهد شد ولی مهریه خیر.
لذا هر میزان از مهریه را که پرداخت نمائید باید در دفترخانه به صورت رسمی ثبت کنید.