آیا با ازدواج مجدد زوج ،زوجه اول می تواند برگردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #88606653

با سلام،همسرم از اینجانب تمکین نکرده و درخواست الزام به تمکین داده ام و بعد از آن در اجرای احکام عدم تمکین آن محرز شد واجازه ازدواج مجدد به اینجانب داده اند،آیا با ازدواج مجدد اینجانب،زوجه می تواند به زندگی برگردد و اعلام آمادگی مبنی بر تمکین کند و حق وحقوق به ایشان می رسد و بعد زندگی را ترک کند؟
ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله زوجه می تواند اعلام تمکین کند

بله همسرتان می تواند آمادگی خود برای تمکین را به شما اعلام نموده و یا از طریق دادگاه برای مطالبه نفقه و تهیه مسکن مستقل اقدام نماید و ازین تاریخ به بعد بر حسب رای دادگاه نفقه به ایشان تعلق خواهد گرفت مهریه نیز ارتباطی به تمکین نداشته و تحت هر شرایطی (مگر اینکه زوجه بذل با اجراء مهریه کند) به ایشان تعلق خواهد گرفت.