آیا دسته چکهای قدیمی اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۹۲۴ #88594352

باسلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم؛ با توجه به طرح صیاد بانکها، ۱- آیا دسته چکهای قدیمی کارمندی بابت اخذ ضمانت و یا وصول مبلغ اعتبار دارد؟ ۲-آیا دسته چکهای بازاری که کاسبان ارائه میدهند بابت ضمانت و یا وصول مبلغ اعتبار دارند؟ با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
آن چک هنوز در مراجع قضایی قابل اقدام است.

چکهای قدیمی در دادگاه قابل استناد است

سلام
چک های قدیمی که از طرف بانک‌ها تحویل صاحبان حساب ها شده است از نظر اینکه شما بتوانید در دادگاه اقدام به مطالبه وجه آن کنید و نیز به عنوان مدرک و دلیل طلب قابل پذیرش می باشد و هیچ دلیلی بر بی اعتباری آن نیست

خیر . صدور چک های قدیمی پس از لازم الجرا شدن طرح صیاد ممنوع می باشد . البته اگر از سابق چکی صادر شده و تاریخ سررسید آن مربوط به قبل بوده و در ید شما باشد میتوانید به بانک مراجعه نمایید .