۴ ماهه که ایشون ترک منزل کردند میتونه دلیلی بر رد درخواست عدم تمکینشون بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۳ #88578046

سلام وقت بخیر
من زوجه هستم،همسر بنده از تاریخ۶/۳۰ منزل مشترکمون رو ترک کردند و همسایه ها شاهد هستند که بنده تنها در این منزل ساکن هستم
ایشون یک بار یک ماه پیش از بنده شکایت عدم تمکین کردند و گفتند من منزل مشترک رو ترک کردم اما چون منزل به نام من بود رییس دفتر بهشون گفتد و شکایشون رو پس گرفتند و در تاریخ ۱۰/۱۵هم رفتند در اطراف شهر یک منزل اجاره کردند و مجدد از من شکایت کردند اما این بار گفتند من ایشون رو بیرون کردم،
یا همین حرف که اول شکایت کردن من از خونه رفتم و بعد شکایت کردن من ایشون رو انداختم بیرون میتونه دلیلی باشه بر اینکه ایشون واقعا نمیخان زندگی کنن و فقط اجاره نامه گرفتن که عدم تمکین من رو بگیرن؟درضمن ایشون هیچ نفقه ای ندادن تو این مدت،این دلیلی بر رد درخواست عدم تمکینشون میشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در جلسه تمکین با گواهی شهود اثبات کنید زوج منزل مشترک را ترک کرده است.

درود بر شما، بدوا از ایشان تقاضای نفقه کنید، سپس به استناد شهادت شهود عدم حضور و ترک منزل توسط ایشان را اثبات و آمادگی خود جهت تمکین از زوج را با ارسال اظهارنامه اعلام نمایید.

با شهادت شهود ترک منزل مشترک توسط ایشون رو اثبات کرده و اعلام امادگی برای تمکین کنید و دادخواست مطالبه ی نفقه بدهید

سلام شما با استشهادیه وشاهدین و حضور در منزل مشترک اثبات دلایل نمایید واصل بر تمکین باشماست و ایشان ادعای خودش را در مراجع قضایی باید اثبات نمایید موفق باشید

با درود شما به استناد شهود و این که آماده تمکین میباشید، می‌توانید بیان نمایید که تمکین میکنم زوج است که منزل را ترک کرده است

سلام، ضمن اعلام آمادگی تمکین از ایشان نفقه خویش را مطالبه نمایید، مستند به شهادت شهود اثبات نمایید که ایشان منزل مشترک را ترک نمودند.

بله می توانداماره باشد