اگر از حق حبسم استفاده کنم تمکین زوج رد میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۸۷ #88566001

سلام حق حبس موجب رد شدن تمکین میشه و نفقه در جریانه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بله می توانید از حق حبس استفاده نمایید

سلام
بله رد میشود و نفقه پابرجا است

سلام ، اگر زوجه قبلا تمکین نکرده باشد ، در جواب دادخواست الزام به تمکین شوهر میتواند استناد به حق حبس خود کند واز تمکین خوداری کند وآنرا موکول به پرداخت کامل مهریه کند .۲-- در این شرایط موجب محرومیت زن از نفقه نمی باشد .

سلام
درصورت وجودشرایط قانونی شمامی توانیدازحق حبس استفاده نماییدودعوای تمکین زوج ردمی شودو نفقه به قوت خودباقی ومهریه هم قابل مطالبه است.

باسلام بله می توانید از حق حبس استفاده نمایید و تمکین زوج رد می شود.

با سلام.بله با حق حبس تمکین رد‌میشودو نفقه به شما تعلق خواهد گرفت.

سلام بله میتوانید از حق حبس استفاده کنید