ممکنه منو به دادگستری حاضر کنن و مورد محاکمه قرار بدن و سو پیشینه برام قرار بدهند؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۳۱۹ #88556595

من از دادگستری برام پیام اومده بود که در سایت قمار بازی کردید و اگر دفعه بعد وارد شوید ۶ ماه حبس و شلاق و جرایم نقدی در پی دارد بعد

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه دوباره وارد شرط بندی شوید قابل پیگیری است نگران نباشید موفق باشید

سلام
اگه پیام بوده در حد اخطار و به معنی عدم ورود مجدده ..
در صورت تکرار محاکمه و مجازات خواهیدشد.

این مورد یک اخطار به شما بوده بهتره رعایت کنید و دیگه تکرار نکنید

باسلام باتوجه به توضیحات شما گویای اخطاریه است ودرصورت تکرار ممکن است برای شما مجازات در پی داشته باشد.

بااحترام
اگر مطمئن باشید که از محاکم قضایی ارسال شده است پس بهتر است دیگر این اقدام را انجام ندهید

با درود اگر جرمی نکرده اید خیر، لیکن اگر مرتکب شده یا شوید بله امکان پذیر است

با توجه به «کارکرد سامانه هوشمند کشف جرایم مالی شبکه پرداخت»، مراجع قضایی برخورد شدید و قاطع را با مجرمین در حوزه قمار و شرط‌بندی خواهد داشت. کسانی که اولین بار است در عمل مجرمانه قمار مشارکت می‌کنند، ابتدا پیامک «هشدار» به آنها ارسال می‌شود. پس از آن افرادی که تعداد دفعات بیشتری نسبت به قمار مبادرت کرده باشند، پیامک «اخطار» دریافت می‌کنند.در صورت تکرار و مبادرت فرد به تعداد دفعات بیشتر نسبت به فعل مجرمانه قمار، علاوه بر پیامک «اخطار» ارسال، کارت بانکی‌ مسدود و حساب بانکی وی نیز غیرفعال می‌شود. در نهایت کسانی که به کرات و دفعات زیاد اقدام به قمار کنند، برایشان پرونده قضایی تشکیل و حکم متناسب با عمل مجرمانه از سوی دادگاه صادر می‌شود.