بدلیل نشست ساختمان چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۹ #88535855

درود برشما ،ملکی داریم پنج طبقه مسکونی نامه جهت تخلیه به دلیل غیر ایمن بودن دادن .کارشناسی شده دلایل ۱ساختمان چهار طبقه مجوز داشته و پنج طبقه با تائید استحکام بنا از سوی مهندس ناظرساخته شده۲وجود چاه در اطراف ساختمان که برای جمع اوری ابهای سطحی بوده ۳ساختمان کناری سه طبقه جواز داشته هفت طبقه ساخته و مهندس ناظرش هم انصراف داده میخواستم بدونم مقسر کیست قانونا.تشکردر ضمن محل ساخت بنا قبلا زاغه مهمات قدیمی بوده؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام میزان مسوولیت ازطریق کارشناس مربوطه می باشد.

میزان مسئولیت را کارشناس تعیین می کند.

مقصرین حادثه متعددند که نیاز به ارزیابی دقیق دارد.

در مورد مذکور صرفا نمیتوان یک نفر را مسئول دانست بلکه باید تمام عوامل مورد بررسی و کارشناسی قرار گیرد سپس میزان مسئولیت هر عامل تعیین شود.

در تکمیل پاسخ: تعیین درصد تقصیر نیز با کارشناس میباشد

سلام موضوع در تخصص کارشناسان رسمی ست لیکن شهرداری به دلیل اعطای مجوز یاخت با وجود چاه های اطراف و همسایه به دلیل اضافه ساخت در طبقات دادای تقصیر میباشند در صد تقصی

با سلام
بنا بر قواعد عمومی مسئولیت مدنی خسارات احتمالی بر عهده‌ی سازنده ملک و مالک همسایه و حسب مورد شهرداری با تعیین میزان مسئولیت بر مبنای نظریه کارشناسی خواهد بود