آیا میشود که یک رسید از پوز فروشگاه آورد و ثابت کرد که پوز داخل فروشگاه به حساب شخص دیگری واریز میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۸ #88503152

سلام
من از ۹۶/۰۲/۲۰ تا ۹۸/۰۶/۳۱ در فروشگاهی در قم مشغول کار بودم در مجموع این سال ها بالغ بر ۲۰ میلیون طلب از محل کار خود دارم
کارفرمای ما همه ی اموال را به مالک ملک فروشکاه به عنوان اجاره منتقل کرده است
و اجناس فروشگاه را هم با قرارداد با تامین کننده ها به صورت امانی اورده است که کسی با حکم توقیف اموال نتواند جنس ببرد
ضمنا حساب دستگاه های پوز را هم به نام یکی از کارکنان تغییر داده

به نظر شما من طلب خود را چگونه از ایشان دریافت کنم؟
آیا میشود که یک رسید از پوز فروشگاه آورد و ثابت کرد که پوز داخل فروشگاه به حساب شخص دیگری واریز میشود؟
و اگر ثابت شد میتوانم آن حساب را توقیف یا بلوکه کنم؟
ممنون از پاسخ شما سروران ارجمند

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .. در صورت اثبات این موضوع شما نمیتوانید حساب را مسدود کنید.. چون شما به عنوان تامین خواسته باید مالی از خوانده معرفی نمایید