آیا رای منع تعقیب صادر میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۴ #88500137

با سلام
احتراما به استحضار میرساند باجناق بنده از بنده به جرم زورگیری و فحاشی شکایت کرده و قاضی دستور تحقیق محلی داده و در تحقیق محلی فقط یک شخص شهادت داده که فقط فحاشی شنیده در جلسه اول اتهام زورگیر و فحاشی به بنده تفهیم شد که بنده درخواست تحقیق محلی دادم و اینکه شاهد بیاد بنده رو شناسایی کنه در جلسه دوم اتهام تبدیل به فحاشی شد که بنده این اتهام رو هم قبول نکردم و جهت اثبات فحاشی درخواست حضور شهود شاکی رو دادم در صورت عدم حضور شهود.
آیا رای منع تعقیب صادر میشود؟
و چه زمان میتوانم ادعای شرف کنم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت هدم حضور شهود منع تعقیب صادر میشه

سلام
چنانچه ادعای ابشان ثابت نشود قرار منع تعقیب صادر میش ود لازم به ذکر می باشد که با یک شاهد نیز دعوا ثابت نخواهد شد

سلام
قرار منع تعقیب در صورتی صادر می شود که عمل ارتکابی متضمن وقوع جرم نباشد
یا اصلا جرمی واقع نشده باشد یا دلایل و ادله کافی برای انتساب و ارتکاب بزه وجود نداشته باشد
که در این حالت قرار منع تعقیب یا پیگرد توسط بازپرس صادر می گردد.

در صورتیکه اتهام وارده به شما اثبات نشود قرار منع تعقیب صادر خواهد شد
و در این صورت شما میتوانید برای شکایت کیفری اعاده حیثیت علیه ایشان اقدام نمائید