گرفتن مهریه در صورت فوت زن قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۷ #88469639

چنانچه از همسرم جدا شده باشم بصورت توافقی و ایشان مهریه خود را به اجرا گذاشته باشد و فوت نماید آیا مهریه همچنان قابل وصول است ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون یعدازطلاق مهریه شما همچنان وجود دارد . با فوت زوجه مهریه ساقط نمی‌شود و وراث می‌توانند برای مطالبه آن اقدام کنند.

ورثه متوفی می توانند مهریه را مطالبه کنند

مهریه همچنان یابل وصول خواهد بود و این حق به ورثه ایشان منتقل میگردد.

سلام
بله ورثه ایشان میتوانند مطالبه نمایند.

مهریه دین زوج است و تا زمانی که پرداخت نشده باشد بر ذمه او مستقر خواهد بود و در صورتی که زوجه فوت کند چون داین و طلب کار است،ورثه او طلبکار زوج خواهند بود،لذا با فوت زوجه مهریه ساقط نمی‌شود و وراث می‌توانند برای مطالبه و وصول آن اقدام کنند.