اگه شکایت کنم میتونم برای بقیه کسایی که باشون در ارتباط بوده و عکس و پیامارو میفرستاده هم پرونده سازی کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۴ #88458795

سلام
من یه مدت با یه مرد ۳۰ ساله چت میکردم
تا این فهمیدم اون تمام پیام ها و عکسای شخصی رو برای خیلیا توی گپ و فضای مجازی میفرستاده و پخش کرده
عکسا بی حجاب بودن
منم خانواده ی متعصب و مذهبی دارم که اگه در جریان این قضیه قرار بگیرن یه بلایی سر خودم و اون آقا میارن خیلی نگرانم
خواهش میکنم بگین میتونم شکایت کنم؟
لااقل تا جایی که بشه جلوی پخششونو بگیرم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر کس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵,۰۰۰,۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهدشد.

سلام
بله حق شکایت دارید
ولی برای اراد دیگر خیر چون ربطی ننداره مگر انها هم پخش کنند