اثبات مالکیت ملک دارای سابقه ثبتی چطور است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۰۹ #88411135

با سلام و خسته نباشید
خواهان پرونده به استناد یک گواهی ثبتی که در آن عنوان شده ۳۱ شعیر مشاع از ۹۶ شعیر ششدانگ پلاک ثبتی به نام پدر بزرگ وی قبول ثبت شده، اعتراض وارد نشده، تحدید به عمل آمده ولی سند ثبتی صادر نشده است، اقامه دعوی نموده و ادعا نموده پس از فوت پدر بزرگش در سال ۱۳۴۳ ماترک وی بین وراث تقسیم شده و ۷۰ هکتار زمین در سهم پدرش قرار گرفته و بر این اساس داخواست اثبات مالکیت تنظیم نموده و با معرفی شهود دادگاه بدوی حکم به اثبات مالکیت مورث خواهان داده است.
آیا این ملک دارای سابقه ثبتی محسوب می شود؟ و اقامه دعوی اثبات مالکیت برای چنین املاکی قابلیت استماع دارد؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پلاک ثبتی داشته باشذ سابقه ثبتی دارد...

با سلام،اصولا اگر پلاک‌ثبتی داشته باشد سابقه ثبتی دارد.

در صورتیکه پلاک ثبتی داده باشد سابقه ثبتی دارد

سلام
چنانچه پلاک ثبتی داشته باشد سابقه ثبت نیز دارد

سلام .اگر ملک دارای پلاک ثبتی باشد نشان دهنده سابقه ثبتی آن است

با سلام
در صورتیکه پلاک ثبتی داده باشد سابقه ثبتی دارد

باسلام اگر زمین مذکور پلاک ثبتی داشته باشد،سابقه ثبتی دارد.