اگر مهریه واقعا پرداخت نشده باشد ولی به خاطر تهدید ثبت کنند مهریه دریافت شده، میشود پول مهریه برگردد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۶ #88401030

شوهر من معتاد هست و به شدت عصبی و من براش مثل کلفتشم و من چهار تا بچه دارم بالایه ۱۴ سال بچه هام هم اذیت میکنه و چند سال پیش منو از خونه بیرون کرد و نزاشت بچه هامو ببینم وقتی دوباره اجازه داد بیام خونه منو با کتک تحدید کرد که اگه مهریه ام رو نبخشم دیگه نمیرازه بچه هامو ببینم و چون خودش وارد بود به من گفت برایه ثبت بنویسم مهریه ام رو کامل دریافت کردم با این وجود که من هیچ پولیی دریافت نکردم والان هم میخوام طلاق بگیرم ولی هیچی به اسم من نیست راهی هست که بتونم پولی ازش بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه نتوانید با شهادت شهود یا مستندات دیگر اکراه و تهدید و اجبار ایشان برای بذل مهریه خودتون رو ثابت کنید باتوجه ب اینکه رسما اقرار ب بذل کرده اید کاری نمیتوان کرد

به نظرم انکار کنید بهتر از قلب بار اثبات است

با سلام
با توجه به اینکه در دفتر اسناد رسمی این اقرار را انجام دادید بسیار امر مشکلی است که با اکراه و اجبار مجبور به امضا آن شده اید

خیر اولا که اقرار کردید ثانیا این اقرار در دفتر اسناد رسمی صورت گرفته است که احتمال داشت این اقرار به صورت عادی بود بتوانید با اثبات اکراه و اجبار مهریه را مطالبه نمایید

سلام اگر طبق سند رسمی اقرار به دریافت مهریه کرده باشید قابل رجوع نمی باشد خیر

سلام و درود، بانوی گرامی اگر چه با اقرار رسمی پرداخت مهریه کار سخت شده اما مناسب می باشد که ادعای عدم شرایط قانونی و بطلان آن را به دلیل اکراهی‌ بودن بنمایید، و مطالبات دیگر مانند نفقه و اجرت المثل قابل دریافت خواهند بود؛ این موضوع دشوار را به وکیل خانواده بسپارید، آرزوی موفقیت.

در صورتی که در دفتر خانه اقرار کرده باشید نمیتوانید ادعا کنید با زور و اکراه بوده و اگر دستنویس باشد باید شکایت کیفری طرح کنید که با اکراه و کتک از شما گرفته اند