چگونه می توانم به قرار منع تعقیب اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۳ #88391517

با شخصی در سایت دیوار اشنا شدم.در قبال دریافت وجه قرار شد ما را به تور ترکیه ببرد.هفت میلیون تومان به حسابش واریز کردم.دیگه گوشی خود را جواب نداد.پلیس فتا رفتم منو فرستاد دادسرا.دادسرا حسابش را مسدود کرد البته پلیس فتا شیراز هم مسدود کرده بود.بعد مراجعه به پلیس فتا من را باز به دادسرا فرستادن.همین اظهاراتو با جزییات بیشتر و پربنت حساب و ... به بازپرس ارائه دادم بعد از چند روز ابلاغیه اومد :
قرار منع تعقیب
درخصوص شکایت - از -بر تحصیل مال از طریق نامشروع با سو استفاده و تقلب از امتیازات و کلاهبرداری مرتبط با رایانه با توجه به محتویات و اوراق موجود در پرونده و نظر به عدم احراز مانور متقلبانه به معنای واقعی کلمه که همان دروغ موکب می باشد و عنایت به اینکه قانون تجارت الکترونیک به صورت حرفه ای می باشد و......
بالاخره رای به نفع اون دادن.الان میخوام اعتراض بزنم تو اظهاراتم چی باید بیان کنم تا رای به نفع من بدن و منع از تعقیب نباشد
با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
باتوجه به ادله ای که دارید میتونید اقدامات لازم رو انجام بدید اگر قرار منع تعقیب صادر شده شاکی ظرف ده روز میتونه با ادله محکمه پسند به قرار صادر شده اعتراض کند.حال اینکه چه اظهاراتی را بیان کنید که منوط به نتیجه شود باید اتفاق افتاده شه در قانون جرم باشد و ادله محکمه پسند برای اثبات این امررا داشته باشید.

شما بایستی وکیل اخذ نمایید ولیکن میتوانید وجهتان را مطالبه نمایید .