ایا نفقه باید در این زمان پرداخت شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۶ #88382655

با سلام با همسرم به اختلاف افتادیم و یکسال است که در منزل پدرش زندگی میکند ، درگیر پرونده های طلاق و مهریه و نفقه و تمکین هستیم.
هم پرونده تمکین و هم پرونده نفقه در مرحله تجدیدنظر است، از انجایی که همسرم در منزل پدرش هست من هیچ پولی به حسابش واریز نکرده ام تا تکلیف تمکینش مشخص شود، ایا اگر تا زمان قطعی شدن نفقه و تمکین واریزی به حساب همسرم نداشته باشم و بیش از ۶ ماه هم بگذرد حق طلاق پیدا میکند؟
اگر باید بپردازم اکنون که رای نفقه قطعی نیست چه میزان نفقه باید بپردازم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود تا زمان صدور حکم قطعی بایستی نفقه پرداخت شود

سلام و وقت بخیر.
شما چون از نتیجه دعوا آگاه نبودید و نمیدونید آخر دعوای خانم به نتیجه میرسه یا دعوای شما،باید ماهیانه یک مبلغی ولو ناچیز با توجه به اینکه منزل آماده و مهیا برای خانم هست،واریز میکردید تا دستتون پر باشه.اگر دعوای تمکین شما به نتیجه نرسه و شرط ضمن عقد بخاطر عدم پرداخت شش ماه نفقه برای خانم ثابت بشه،ایشون امکان طلاق را دارند.
موفق باشید

سلام شما در حال حاضر ملزم به پرداخت نفقه هستین تا حکم قطعی مبنی بر عدم تمکین و ناسره بودن صادر بشه

سلام تا زمانی که نشوز زوجه به واسطه عدم تمکین اثبات نشده و قاضی پرونده حکم نداده شما باید نفقه پرداخت کنید
ماهانه مبلغی که عرف میپذیره واریز کنید

درود
تا زمان قطعیت پرونده الزام تمکین و ناشزه محسوب شدن همسرتان شما موظف به پرداخت نفقه هستین

مادامی که نشوز زوجه اثبات نگردیده و پرونده تمکین در حالی بررسی باشد، نفقه می بایست پرداخت گردد

باسلام بهتراست نفقه ایشون راماهیانه یه مبلغی پرداخت میکردیدتا براتون مشکل پیش نیاد