دیه شکستگی ۳ تا از استخوان های دست با پلاتین چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۹۸ #88369879

سلام میخواستم دیه شکستگی ۳ استخوان دست همراه با جراحی و پلاتین گذاری رو بهم اطلاع بدین اگه ممکنه

مشاوره حقوقی دیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما عرض کنم که دیگه توسط پزشکی قانونی بعد از معاینه شما مشخص میشود

اجرای احکام طبق نظر پزشکی قانونی و رای دادگاه اعلام خواهد کرد

سلام پس از اعلام نظر کارشناس پزشکی قانونی وارجاع به دادگاه به استناد آن میزان ومبلغ دیه را شعبه تعیین واعلام می کند

میزان دیه توسط اجرای احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی در خصوص میران صدمات محاسبه می گردد .

سلام در گروه دیه هاضمه شکستی استخوان قراردارد نظر قاضی در تعیین میزان دیه مهم است

باسلام.جزء دیه هاشمه گفته میشوند هر نوی شکستگی که منجر به جراحی شود. خود شکستگی دست راست یا چپ و از کدام ناحیه مهم است. نظر پزشکی قانونی برای قاضی حائز اهمیت است در تعیین میزان

بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد که در مرحله اجرا با توجه به حکم دادکاه اجرای احکام محاسبه خواهد شد