فرزند خواندگی چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۷ #88368309

سلام آیا امکانش هست که کودک یا نوزادی رو از شهر دیگری به فرزند خواندگی گرفت؟؟؟

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تمکن مالی و تامین مالی فرزند، عدم سوپیشینه و صلاحیت اخلاقی.

درود بر شما، شرایطی از قبیل عدم محجوریت، تمکن مالی، عدم اعتیاد، عدم سوءپیشینه موثر کیفری، صلاحیت اخلاقی، عدم بیماری صعب‌العلاج یا واگیردار از شرایط فرزندخواندگی است. برای فرزندخواندگی از شهر دیگر نیز قانونا منعی وجود ندارد.

با سلام شما باید دادخواست خود را از طریق دادگاه محل اقامت درخواست کننده یعنی خودتان طرح نمایید و البته لازم به ذکر است تفاوت شهر مشکلی ندارد اما فرزند خواندگی شرایطی نیز دارد مانند تامین مالی آینده فرزند

سلام
شما باید دادخواست خود را به دادگاه خانواده تقدیم نمایید. البته شرایط آن را باید داشته باشید

شما باید درخواست خودرابه دادگاه خانواده محل اقامت خودتقدیم کنید

سلام
جهت اطلاع و اقدام به سازمان بهزیستی مراجعه فرمائید.
شرایط فرزند خواندنی.
زن و شوهر داوطلب سرپرستی، ایرانی و مقیم ایران باشند.‏
پنج سال تمام از تاریخ ازدواج آنها گذشته و از این ازدواج صاحب فرزند نشده باشند.‏
سن یکی از زوجین حداقل سی سال باشد.‏
زوجین دارای محکومیت جزائی مؤثر بعلت ارتکاب جرائم عمدی و مهجور نباشد.‏
زوجین دارای صلاحیت اخلاقی باشند.‏
زوجین یا یکی از آنها دارای تمکن مالی باشند.‏
زوجین مبتلا به بیماری صعب العلاج نباشند.‏
زوجین معتاد به مواد الکلی یا مواد مخدر و سایر اعتیادات مضر نباشند.‏
هرگاه زوجین پزشکی نتوانند صاحب فرزند شوند معافیت از شرایط ۲ و ۳ به عهده دادگاه است.‏

با سلام
دادگاه صالح جهت این اقدام، دادگاه محل درخواست کننده است. قبول سرپرستی طفل از شهری به شهر دیگر فاقد منع قانونی است هرچند در عمل به علت عدم دسترسی آسان به محل نگهداری طفل، با دشواری مواجه باشد.
موفق باشید