آیا راهی هست که بتوان در دادگاه جهت دریافت جریمه تاخیر از شرکت بیمه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #88355738

سلام
سال گذشته در حین رانندگی بر اثر تصادف دچار آسیب شدم و به دلیل اینکه از کسی شاکی نبودم و کسی هم از من شاکی نبود پرونده قضایی تشکیل نشد و مدارک مورد نیاز بیمه را بدون حکم قضایی تحویل شرکت بیمه دادم اما علیرغم اصرار من رسیدی در ازای تحویل مدارک به من ندادند. الان بیش از سه ماه از زمان تشکیل تحویل مدارک و تشکیل پرونده گذشته و هنوز دیه پرداخت نشده. با توجه به اینکه تاریخ تشکیل پرونده در سیستم شرکت بیمه ثبت شده ولی من هیچ رسید و سندی در دست ندارم آیا راهی هست که بتوان در دادگاه جهت دریافت جریمه تاخیر از شرکت بیمه شکایت کرد؟ آیا میتوان از دادگاه خواست شرکت بیمه را ملزم به ارائه مشخصات پرونده به دادگاه کند؟ ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جریمه تاخیر از بیمه در این مورد شما قابل قبول نیست ، از طرفی دیگر در جرائم غیر عمدی مهلت قانونی موجود است