با واریز حق بیمه اما کارفرما نه حقوقم را داده نه چک را عودت میدهد، چه اقدامی انجام بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #88354941

با سلام من یک فقره چک به مبلغ ۲۰ میلیون تومان بدون تاریخ در وجه بنام کارفرما جهت استخدام به کارفرما داده ام بدون رسید و شاهدان از ترس اخراج شهادت نمیدهند. دو ماه است قرارداد من تمام شده و بدون قرارداد کار کرده ام با واریز حق بیمه اما کارفرما نه حقوقم را داده نه چک را عودت میدهد. لطفا راهنمایی کنید چه اقدامی انجام بدهم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته را ارسال نمایید و سپس نسبت به دریافت معوقات حقوقی خود از طریق اداره کار شکایت خود را ثبت کنید

درخصوص حقوق معوقه نیز از طریق اداره کار میتوانید علاوه بر درخواست پرداخت حقوق معوقه کلیه مزایای قانونی وسنوات وپاداش خودرا نیز دریافت نمایید

با سلام
درخصوص چک مورد اشاره بدوا از طریق ارسال اظهارنامه رسمی درخواست استرداد چک مذکور را نمایید ودر صورت عدم استرداد از طریق مجاری قضایی نسبت به دادخواست استرداد اصل چک اقدام گردد
درخصوص حقوق معوقه نیز از طریق اداره کار میتوانید علاوه بر درخواست پرداخت حقوق معوقه کلیه مزایای قانونی وسنوات وپاداش خودرا نیز دریافت نمایید