چگونه حضانت فرزند پسر خود را بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۲ #88349486

سلام خسته نباشید ببخشید من معلم هستم شوهرم گوشیم ازم گرفته بود و نمیزاشت من درس بدم منم از خونه فرار کردم اومدم خونه بابام الان بچه گرفته و نمیزاره ببینم طلاقم گفته نمیده من باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه ترک منزل کردید نفقه به شما تعلق نمی گیرد و در خصوص فرزند نیز می توانید درخواست ملاقات فرزند را تقدیم دادگاه کنید حق طلاق با مرد خواهد بود مگر اینکه زن موارد عسر و حرج خود را اثبات نماید

با سلام اگر واقعا قصد جدا شدن دارید بروید اول مهریه را از طریق ثبت به اجرا بگذارید با توجه به ایین نامه قانون جدید حمایت از خانواده مادر در الویت حضانت کودک می باشد و باید بیشتر بررسی بشود

باید به جزئیات بیشتری در سوال خود اشاره کنید. در هر حال اگر فرزند شما صغیر محسوب میشود شما می توانید با دریافت دستور موقت از دادگاه درخواست ملاقات فرزند را کنید