آیا به من پرداخت میشه یا به صندوق دادگاه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۰۶ #88349427

عرض ادب و احترام
بنده مهریه ام را به اجرا گذاشتم و در مرحله اجرا تاکید شده که ۱۱۰ سکه و آینه شمعدان و در ادامه آن حق الوکاله وکیل پرداخت گردد و طرف مقابلم اعسار دادن میخوام ببینم هزینه های وکیل که تا کنون پرداخت کردم بابت پرونده مهریه به چه صورت پرداخت میشه آیا قسطی روی مهریه میکشن یا جدا اقساط میشه آیا به من پرداخت میشه یا به صندوق دادگاه؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شما تا میزان تعرفه پرداخت میگردد.

با سلام
به خود شما پرداخت می شود و اگر محکوم علیه اعسار زده باشد و اعسار ایشان قبول شود برای مهریه شما باید سکه پرداخت کند و برای حق الوکاله طبق تعرفه که مبلغ ناچیزی خواهد شد به صورت جداگانه از سکه ها پرداخت خواهدشد. در هرصورت پرداخت خواهد شد جای نگرانی نیست . اقدامی که باید انجام دهید این است که مانع پذیرش اعسار زوج خود شوید و با وجود اینکه شما وکیل دارید و چنانچه زوج اموالی داشته باشد یا سابقا داشته است اثبات ایسار ایشان کار دشواری نیست.

با درود . حق الوکاله طبق تعرفه به محکوم له پرونده پرداخت میشود.

سلام حق الوکاله طبق تعرفه قانونی تعیین میشود

باسلام
حق الوکاله طبق تعرفه قانونی تعلق می گیرد

اصولا حق الوکاله طبق تعرفه قانونی به شما تعلق می گیرد و جداگانه به شما پرداخت می گردد

سلام و عرض ادب
حق الوکاله خارج از تعرفه قابل دریافت نیست .