حکم دادگاه چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۳۷ #88338082

----------------------پرونده کالسه ---------------شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهرستان آبادان (۱۰۱ جزایی سابق) تصمیم نهایی شماره
شاکی:
آقای ک فرزند اه نشانی استان خوزستان - شهرستان آبادان - شهر آبادان - تری-پالک-------
متهم:
آقای سل د فرزندود با وکالت آقای فرزند س نشانی استان خوزستان - شهرستان آبادان - آ- طالقانی-
بازار
اتهام ها:
۱ .تصرف عدوانی
۲ .سرقت
" رای دادگاه "
در خصوص اتهام آقای فرزند ودود متولد۱۳۶۷ هـ.ش. و اهل ماهشهر ومقیم آبادان با وکالت آقای
۰وکیل دادگستری دائر بر سرقت وسایل و تصرف عدوانی مغازه استیجاری موضوع شکایت آقای
و کیفر خواست تنظیمی بشماره ----------------------مورخ ۰۶/۰۷/۱۴۰۰ صادره از دادسرای عمومی و انقالب
آبادان . با عنایت به محتویات پرونده و اظهارات شاکی و شهود وی آقایان
ا به انتقال وسایل به مغازه شهادت داده و اظهارات آنان دلیلی بر ارتکاب سرقت توسط متهم پرونده نبوده و از... شهادت داده و نظر به دفاعیات متهم و وکیلی وی و همچنین اظهارات شهود آنان در دادگاه و عدم مالکیت شاکی و
تعلق مغازه به آقای... و الزام قانونی در طرح شکایت از سوی مالک در بزه تصرف عدوانی ؛ دادگاه بلحاظ
عدم احراز وقوع بزه مستندابه اصل ۳۷ قانون اساسی جمهوری اسالمی ایران و ماده ۴ قانون آیین دادرسی کیفری رای بر
برائت متهم صادر می نماید . رای صادره حضوری محسوب و ظرف ۲۰روز پس از ابالغ قابل اعتراض در محاکم محترم
تجدید نظر استان خوزستان می باشد

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به رای ارسالی وقوع بزه انتسابی ثابت نشده و بر این مبادی رای بر برائت و بی گناهی صادر شده است

دادگاه اعلام بی‌گناهی کرده و مبرا شده متهم

با سلام ، شکایت شاکی به لحاظ فقدان ادله متناسب مورد پذیرش قرار نگرفته است .

رای دادگاه حکایت از عدم ارتکاب سرقت می باشد و سارق در واقع مبادرت بسرقت نکرده است حال باید منتظر رای دادگاه تجدیدنظر شد البته اگر از رای تجدید نظر خواهی شود.

رای برائت برای متهم صادر شده و یعنی اینکه متهم بی گناه است و جرمی مرتکب نشده و شاکی در مهلت مقرر قانونی میتواند به این رای اعتراض کند.

سلام حکم برائت وبیگناهی شما ثابت شده ومهلت ۲۰روز برای اعتراض به این حکم درنظر گرفته شده است

حکم برائت صادر شده یعنی جرمی صورت نگرفته است.